PRIVACY POLICY

Effective date: December 07, 2018


My Homepage ("us", "we", or "our") operates this website (the "Service").


This page informs you of our policies regarding the collection, use, and disclosure of personal data when you use our Service and the choices you have associated with that data.


We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from this website


INFORMATION COLLECTION AND USE

We collect several different types of information for various purposes to provide and improve our Service to you.

TYPES OF DATA COLLECTED
PERSONAL DATA

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you ("Personal Data"). Personally identifiable information may include, but is not limited to:


Email address

First name and last name

Phone number

Address, State, Province, ZIP/Postal code, City

Cookies and Usage Data

USAGE DATA

We may also collect information how the Service is accessed and used ("Usage Data"). This Usage Data may include information such as your computer's Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.


TRACKING & COOKIES DATA

We use cookies and similar tracking technologies to track the activity on our Service and hold certain information.


Cookies are files with small amount of data which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your device. Tracking technologies also used are beacons, tags, and scripts to collect and track information and to improve and analyze our Service.


You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.


Examples of Cookies we use:


Session Cookies. We use Session Cookies to operate our Service.

Preference Cookies. We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.

Security Cookies. We use Security Cookies for security purposes.

USE OF DATA

My Homepage uses the collected data for various purposes:


To provide and maintain the Service

To notify you about changes to our Service

To allow you to participate in interactive features of our Service when you choose to do so

To provide customer care and support

To provide analysis or valuable information so that we can improve the Service

To monitor the usage of the Service

To detect, prevent and address technical issues

TRANSFER OF DATA

Your information, including Personal Data, may be transferred to — and maintained on — computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ than those from your jurisdiction.


If you are located outside Sweden and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to Sweden and process it there.


Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.


My Homepage will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organization or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.


DISCLOSURE OF DATA
LEGAL REQUIREMENTS

My Homepage may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:


To comply with a legal obligation

To protect and defend the rights or property of My Homepage

To prevent or investigate possible wrongdoing in connection with the Service

To protect the personal safety of users of the Service or the public

To protect against legal liability

SECURITY OF DATA

The security of your data is important to us, but remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Data, we cannot guarantee its absolute security.


SERVICE PROVIDERS

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service ("Service Providers"), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.


These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.


ANALYTICS

We may use third-party Service Providers to monitor and analyze the use of our Service.


Google Analytics


Google Analytics is a web analytics service offered by Google that tracks and reports website traffic. Google uses the data collected to track and monitor the use of our Service. This data is shared with other Google services. Google may use the collected data to contextualize and personalize the ads of its own advertising network.


You can opt-out of having made your activity on the Service available to Google Analytics by installing the Google Analytics opt-out browser add-on. The add-on prevents the Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, and dc.js) from sharing information with Google Analytics about visits activity.


For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en


LINKS TO OTHER SITES

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party's site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.


We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.


CHILDREN'S PRIVACY

Our Service does not address anyone under the age of 18 ("Children").


We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Children has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.


CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY

We may update our Privacy Policy from time to time. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page.


We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the "effective date" at the top of this Privacy Policy.


You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.


CONTACT US

If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us.

Customer privacy policy

Privatlivspolitik
Om SUND-STIL.DK

SUND-STIL.DK er en hjemmeside, som fortæller om klinikkens arbejde.

En del af klinikkens aktiviteter udføres via hjemmesiden SUND-STIL.DK, hvorfor ovenstående privatlivspolitik også er gældende for aktiviteter, der udløber fra denne hjemmeside.

I forbindelse med administration og videndeling på hjemmesiden vil det være muligt for SUND-STIL.DK at se mønstre og oplysninger som bruges i kommunikation mellem bruger og SUND-STIL.DK. Mønstre og Oplysninger bruges udelukkende for at sikre bedst mulig service for SUND-STIL's brugere og øvrige besøgende på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os her:

SUND-STIL.DK
Kælderbjerg Park 45, DK-3210 Vejby

Mail: info@sund-stil.dk

Datasikkerhed

For os er ansvarlig omgang med oplysninger, der indsamles som led i driften af SUND-STIL.DK, afgørende for forretningsmål og omdømme. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er bruger på SUND-STIL.DK, og hvordan du kan få indsigt i dine oplysninger.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres, særligt ved hjælp af en identifikator, fx et navn, et identifikationsnummer eller et eller flere elementer, der er unikke for en given persons identitet.

Hvilken type persondata behandler vi om dig og hvorfor?

De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med din profil hos SUND-STIL.DK

SUND-STIL.DK indsamler og behandler alene almindelige personoplysninger som led i administrationen af SUND-STIL.DK – for eksempel ved at din brugerflade viser lignende forslag eller forslag inden for samme kategorier som interesserer dig.

SUND-STIL.DK indsamler og behandler således ikke følsomme personoplysninger, oplysninger om strafbare forhold eller oplysninger om CPR-numre som led i administrationen af SUND-STIL.DK

SUND-STIL.DK vil i forbindelse med dit engagement typisk indsamle følgende oplysninger:

Brugeroplysninger:

Oplysninger, som du giver os, når du opretter dig som bruger hos SUND-STIL.DK fx online via hjemmeside, herunder kontaktoplysninger (fornavn, mellemnavn(e), efternavn, og e-mailadresse)

Oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til kommunikation

Oplysninger, som du giver os, hvis du kontakter os med et spørgsmål, for at indberette et problem, eller når du i øvrigt henvender dig til os om dit klientforhold hos SUND-STIL.DK

Brug af dine personoplysninger

SUND-STIL.DK behandler dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er anført i denne skrivelse. SUND-STIL.DK behandler udelukkende dine personoplysninger, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med dit engagement hos SUND-STIL.DK eller nødvendigt i henhold til gældende ret.

Brugeradministration – Oprettelse og administration af dit klientforhold med SUND-STIL.DK, herunder opretholdelse af vores brugerregistre, statistik mv. Alle statistikker og analyser udarbejdes i anonymiseret format og indeholder derfor ikke oplysninger, der kan henføres direkte til dig som person.

Overholdelse af gældende love og regler – Overholdelse af love og regler, som SUND-STIL.DK er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden eller til opfyldelse af forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og regler.

SUND-STIL.DK bestræber sig på at sikre, at alle personoplysninger, vi behandler, er korrekte og opdaterede. Vi beder dig derfor om altid at underrette os om eventuelle ændringer i dine personlige forhold (fx ændring af mailadresse eller navn), således at vi kan sikre, at dine personoplysninger altid er korrekte og opdaterede.

Juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger

SUND-STIL.DK behandler som udgangspunkt oplysningerne om dig på et af følgende grundlag: (1) Indgåelse eller opfyldelse af dit engagement på SUND-STIL.DK, (2) hensynet til SUND-STIL.DK legitime interesser, dvs. de formål, der er beskrevet ovenfor, og (3) opfyldelse af en juridisk forpligtelse, som SUND-STIL.DK er pålagt. Der kan desuden være situationer, hvor vi behandler dine personoplysninger af hensyn til tredjemands legitime interesser med hensyn til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre hensynet til dine interesser vejer tungere eksempelvis ved politianmeldelse.

Deling af personoplysningerne

SUND-STIL.DK videregiver ikke personoplysninger.

SUND-STIL.DK kan desuden videregive og/eller overlade dine personoplysninger til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores virksomhed, fx i forbindelse med ekstern administration af vores IT-systemer, analyseopgaver, markedsføringsopgaver, inkasso, kreditvurdering, revision, juridisk bistand mv.

SUND-STIL.DK overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

Dataintegritet og -sikkerhed

Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav.

Det er SUND-STIL.DK's politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende. Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger, som SUND-STIL.DK er i besiddelse af, samt gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne, herunder gøre indsigelse mod automatiserede afgørelser og profilering eller mod anvendelse af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, trække et samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage samt gøre din ret til dataportabilitet gældende.

Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os på INFO@SUND-STIL.DK eller tlf.: +45 4046 1018.

Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

Klage over SUND-STIL.DK ́s behandling af dine personoplysninger kan ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København KE-mail: dt@datatilsynet.dk

Opdateringer

SUND-STIL.DK evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for behandlingen af dine personoplysninger.

Cookie politik

Indledning

Webstedet benytter “cookies”. Det er en teknologi som installerer oplysninger omkring en brugers computer så webstedet kan genkende fremtidige besøg fra samme computer.

Cookies forbedrer brugeroplevelsen på webstedet SUND-STIL.dk der drives af Mo Olofsson.

For eksempel bruger webstedet oplysningerne til at personliggøre webstedets indhold, holde styr på din aktivitet på siden, automatisk udfyldning af formularer med dine oplysninger og til generelt at forbedre din brugeroplevelse på siden.

De fleste webbrowsere kan indstilles til at give besked når du modtager en cookie eller blokere cookies fuldstændigt. Vær dog opmærksom på at hvis du vælger at slette eller blokere dine cookies skal du genindtaste brugernavn og kodeord hver gang for at få adgang til visse dele af webstedet.

Sporingssystemer kan bevare informationer omkring domæne og værtsnavn; Internet protokoller (IP) adresser; browser software samt oplysninger omkring styresystem; kliktendenser; samt hvilken dato og klokkeslet webstedet blev besøgt. Firmaets brug af cookies og andre sporingsystemer giver sund-stil.dk mulighed for at forbedre webstedet samt din generelle brugeroplevelse.

SUND-STIL.DK vil analysere ikke-personlige oplysninger for bedre at forstå tendenser og til at oprette statistikker.

Cookies og hvordan de er til gavn for dig

Vores websted, som de fleste andre websteder, bruger cookies til at give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookies er små tekstfiler som gemmes på din computer eller i din telefon når du besøger websteder.

Vores cookies hjælper os med at:

Sørge for at vores websted fungerer som du forventer.

Sørge for at du kun behøver logge ind en gang.

Gemme dine indstillinger mellem og under besøg.

Forbedre webstedets hastighed og sikkerhed.

Tillade dig at dele sider på sociale netværk som Facebook

Personliggøre vores websted så du kan få adgang til hvad du søger på kortere tid.

Fortsat at forbedre vores websted.

Overføre data til reklamenetværk.

Udbetale provision af salg.

Forbedre vores markedsføring (som giver os mulighed for at tilbyde vore tjenester til de priser vi gør).

Vi bruger ikke cookies til at:

Opsamle dine personlige oplysninger (uden din tilladelse).

Opsamle følsomme oplysninger (uden din tilladelse).

Overføre personlige oplysninger til tredjepart

Vi bruger cookies så vores websted fungerer som det skal. Herunder:

Til at bestemme hvorvidt du er logget ind eller ej.

Til at huske hvorvidt du har accepteret vores vilkår og betingelser.

Til at skræddersy sidens indhold til dine behov.

Til at huske hvorvidt vi allerede har stillet dig visse spørgsmål (f.eks. om du har valgt ikke at modtage vores nyhedsbrev)

3. Cookies til sociale netværk

Vi har inkluderet deleknapper på vores websted så du let kan dele vores indhold på Facebook, Twitter og andre sociale medier.

Konsekvenserne for indstillingerne for dine personlige oplysninger varierer mellem de forskellige sociale netværk. Dette afhænger af hvilke indstillinger du har valgt på disse netværk.

Cookies til forbedring af webstedet

Vi afprøver ofte nye design eller funktioner på vores websted. Vi gør dette ved at vise forskellige versioner af webstedet til forskellige brugere og holde øje med hvordan brugerne reagerer på disse forskellige versioner. Det hjælper os med at tilbyde dig et endnu bedre websted.

Cookies til statistikker omkring besøgende

Vi bruger cookies til at samle statistikker omkring besøgende. Som for eksempel hvor mange besøgende vi har haft, hvilken teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows som kan hjælpe os med at finde ud hvorfor siden ikke fungerer som den skal med visse teknologier) hvor lang tid de besøgende bruger på webstedet, hvilke sider der besøges osv.

Dette hjælper os med konstant at kunne forbedre vores websted. Disse analyseprogrammer fortæller os også hvordan de besøgende fandt webstedet (f.eks. via en søgemaskine) og om de tidligere har besøgt webstedet, så vi kan fokusere på at forbedre vores tjenester i stedet for at anvende budgettet på markedsføring.

Vi anvender følgende softwarefra tredjepart

Vi anvender følgende software fra tredjepart på vores websted:

Google Analytics– oplysninger om din brug af webstedet.

Blokering af cookies

Du kan normalt blokere cookies ved at at indstille din browser til at blokere cookies. Vær opmærksom på at hvis du blokerer cookies vil funktionaliteten på vores websted forringes og en stor del af alle websteder verden over bruger normalt cookies.

Du er muligvis bekymret omkring såkaldte spyware cookies. I stedet for at blokere alle cookies kan du bruge anti-spyware software til at slette cookies som er ødelæggende. Lær mere omkring håndtering af cookies ved hjælp af anti-spyware software.